Пореден сериозен проблем има пред ръководството на ЦСКА в лицето на "Титан". 31-кратният шампион на България няма къде да домакинства двубоя срещу Локомотив София от последния 15-ти кръг в "А" Група.

"Червените" не могат да играят на "Армията" и за това ползват стадиона в "Овча купел" или Националния стадион за своите двубои.

Според ТВ7 обаче, ръководството на "Васил Левски" не допусна ЦСКА заради стари задължения, макар именно той да е заявен за мача с Локомотив. Необходимостта от пускане на отоплението още повече вдига цената. Стадионът в "Овча Купел" пък е зает, тъй като в този кръг "белите" приемат Левски.

Така се стига до куриозната ситуация, при която на ЦСКА може да се окаже необходимо да се помоли за единствения друг лицензиран столичен стадион, който е свободен -  "Георги Аспарухов". Подобно домакинство на "червените" на "синия" стадион ще е абсолютен прецедент в историята на голямото съперничество.

Не е ясно как ЦСКА ще излезе от тази ситуация и дали ще бъде допуснато домакинство на "Герена". Възможно е за да се избегне вариант за молба към Левски, от червеното ръководството да се опитат да прехвърлят мача на стадион извън София. Проблемът тук е, че заявките за това се правят най-късно в сряда и ще трябва да станем свидетели на ново погазване на правилата заради неразбориите в "Борисовата градина".

Мачът срещу Локомотив София е в неделя от 13:30ч. българско време и се очаква в следващите часове да стане ясно къде и дали изобщо ЦСКА ще изиграе този мач, или ще загуби служебно поради липса на стадион.