Треньорът на Калиакра Вили Вуцов и днес продължи да недоволства от съдийската тесла в 1/2-финала за Купата на България с Черно море (1:3). Както е известно, реферът Ангел Бекяров и помощниците му Николай Ангелов и Иван Вълчев отмениха чист гол за Калиакра, зачетоха попадение за "моряците", при което остана съмнение за засада, а освен това и изгониха Юли Петков от домакините.

Вуцов потвърди писаното по-рано днес от Топспорт.бг, че каварненци прекратяват участието си в турнира за Купата на България. "Проведохме дълго събрание днес. Пуснахме уведомително писмо до ПФЛ. Категорични сме, че повече няма да играем за купата. Не можем да търпим подобни гаври! Вчера говорих след мача над 30 минути с Вальо Михов. Още тогава му казах, че сигурно ще предприемем тази мярка. И той също ми сподели, че е огорчен от съдийството на Бекяров", каза Вуцов.

"Изгавриха с нас. Заклаха ни ритуално! Това е престъпление. Преди мача бях убеден, че имаме шанс да отстраним Черно море. Дадох над 20 интервюта като във всяко от тях основната тема бе съдийството. Не спирах да говоря за Ангел Бекяров и да споделям опасенията, че ще ни пореже. И какво стана накрая? Изгаври се с нас, въпреки че срещата се предаваше по телевизията. Цяла България видя за какво става дума. Това са мръсници!", разгневено заяви Вуцов пред Топспорт.бг.

Той разкри и кой е пратил Бекяров в Каварна - "Залагам главата си, че зад всичко стои Наско Узунов. Отлично съм запознат и си залагам главата, че е той. Всички знаем, че Узунов работи за Несебър, ходи си на техните мачове."

Той разказа подробно как е чакал около час пред съдийската стаичка, за да пусне жалба след срещата. "Когато влязох вътре останах много изненадан. В полето, където трябваше да впиша жалбата беше драсната с химикалка една черта. Попитах ги защо са я поставили, а четвъртия съдия се оправда с това, че мислел, че нямало да се жалваме", добави Вуцов пред Топспорт.бг.

"Разбрах, че делегатът Любчо Славчев е описал всичко в доклада си, но едва ли ще се промени нещо", завърши спецът.

Четете пълното интервю с Вили Вуцов в утрешния брой на "Топспорт"!!!