ЦСКА е в много голяма криза в момента. Павел Дочев трябва да скръцне със зъби на шефовете и да даде да се разбере, че нещата зависят от него. Ако не го направи, по-добре да си тръгне. Това заяви легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов в интервю за "Топспорт".

"С излизането на Апостол Попов вчера в защита нивото стана още по-слабо, а това показа, че българите са по-качествени от чужденците привлечени през лятото. В нападение Саидходжа  например е по-добър от Тибони, който не ме впечатли с нищо срещу Черноморец. Виданов допусна груба грешка, но той играе с много хъс, а и неговият пост е на бека, а не в центъра на защитата. Костадин Стоянов може да играе централен защитник, има опит на тази позиция. На ЦСКА им трябва двойка бранители като Гай и Карлош, но очевидно в момента не могат да си позволят подобни играчи", заяви Паро.

"Дочев трябва ясно да покаже на шефовете, че думата му относно всичко в тима трябва да се чува. Английският модел треньорът да е и мениджър е най-добрият модел. Така той отговаря за всичко. Мачът с ТНС е много важен, но в крайна сметка не трябва само да се гони влизане в групите, а там каквото стане. След победата на Динамо Москва последва крах в групите и никой не беше доволен. Критерият на феновете на ЦСКА е много висок в това отношение", добави Никодимов.

"Ако Левски бие днес в Бургас, ще бъде фатално за ЦСКА, точките стават цели осем между двата отбора. На всяка цена трябва да се победи Черно море след седмица, ако искат тимът  да остане в играта за шампионската титла", сподели Никодимов.