Бившият капитан на националния отбор - Стилиян Петров коментира трансферната сага около Димитър Бербатов.

Легендата на европейските клубни шампиони Селтик и Астън Вила потвърди пред медиите на Острова, че Бербатов е много близо до договор с "виланите".

"Да, водят се преговори между двете страни, но не мога да кажа нищо повече. Ситуацията е напрегната за всички - за Димитър, за агента му, за клуба. Когато има нещо официално, от "Вила Парк" първи ще го обявят", лаконичен бе Стенли пред "Експрес".

Мегазвездата на българския футбол е без отбор, след като договорът му с френския Монако изтече в края на юни и не бе подновен. Двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед е апетитна хапка за редица европейски клубове.

Съвсем доскоро най-настоятелни в желанието си да имат голмайстора на Премиършип за 2011 година в редиците си бяха гръцкият Олимпиакос и турският Анталияспор. Личното желание на 34-годишния българин обаче е да завърши кариерата си на възможно най-високо ниво и то в любимата си Висша лига.

Нещо повече, до момента Бербо има 94 гола на сметката си, реализирани с Тотнъм (27), Манчестър Юнайтед (48) и Фулъм (19), като само 6 попадения го делят от звездния "Клуб 100", в който честта да членуват имат само 24 играчи.