Уж минорната пресконференция на Иво Тонев, Баждеков, Васко Колев и Гугутката на моменти премина в шеги и закачки. Левскарите май биха собствения си рекорд по най-дълга сбирка с журналистите. Колегите също се включиха в забавата. Не мина без дежурния въпрос "Какво се случва със Сектор А?". Аман от това питане! Имаше далеч по-важни въпроси.

Основният: Защо в отчетите на ПФК Левски има описани суми на година от порядъка на 7-9 милиона лева в графа "Други разходи"? Какви са тези "Други разходи"? Те са описани в счетоводния баланс извън заплатите, командировките и всичко останало. Защо, г-н Тонев?

Защо за 2012-а и 2013-а година в графа "Други разходи" в счетоводния баланс на ПФК Левски присъстват общо 15.5 милиона лева? Извън заплати, извън подготовка и трансфери... 6.5 милиона за са 2012-а. Цели 9 милиона са за 2013-а година (!!!).

От Тонев чухме за пореден път, че се чувства предаден и, че трябват 1.7 милиона лева, за да може Левски да е европейски (поне за два мача). Чухме за пореден път, че се чувства предаден. И че годишният бюджет на отбора занапред ще е около 9 милиона лева. С оглед това, разходите в графа "Други" плашат още повече. И предизвикват въпроси. Които не бяха зададени днес.

Нищо, поне разбрахме, че ще има мач със Славия, бира и кебапчета...