Халфът на Левски Радослав Цонев похвали целия отбор на Несебър за играта и раздаването, въпреки че аматьорският тим загуби от „сините" с 1:3 в осминафиналите за Купата на България. Цонев призна, че след трите гола преди почивката Левски е спестил сили през втората част.

„Не се класирахме лесно, Радвам се, че победихме, но всеки мач е труден за нас, защото всеки отбор играе срещу нас на 100%. Радвам се, че в началото вкарахме един-два гола. Може да се каже, че сме спестили малко сили (за следващия мач с Монтана), въпреки че мога да похваля момчетата от Несебър, дадоха всичко да ни затруднят, добър отбор са и им пожелавам успех", заяви Ради Цонев.

Според него единствената разлика между днешния мач и мъката срещу Поморие в предишната фаза е бил ранният гол.

„И миналия път (срещу Поморие) подходихме сериозно, но не вкарахме ранен гол, не се получи играта. Днес вкарахме рано и се получи по-лесно".

„Всеки футболист като играе добива увереност. Надявам се да продължа така и да играя", добави халфът за честите си участие в тима напоследък.

Той се надява скоро и неговият близнак Борислав да се възстанови от контузия и да поднови тренировки.

„Добре е Боби, всичко е нормално, надявам се скоро и той да тренира и да се оправи по-бързо".

Ради Цонев не се плаши от евентуален сблъсък с ЦСКА в четвъртфиналите. „Нямам предпочитания, няма проблеми за нас да играем с всеки".