Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев по­каза щедрост. За влизането в гру­пите на Шампионската лига иг­рачите са получили по 100 хи­ляди евро, пише „Тема спорт". Не всички футболисти обаче са взели по толкова, като определящи са били заслугите за успе­ха, но болшинството са приб­рали по 200 бона.

Първоначално таванът е бил 80 хиляди евро на калпак. След драматичния успех над Стяуа обаче Домусчиев е влязъл в съблекалнята и е обявил, че вдига бонусите. Това той потвърди в изказ­ването си след мача, но не спо­мена конкретна сума. Бизнесменът разкри още то­гава, че за героя Козмин Моци ще има индивидуална премия.

Интересното е да се отбе­лежи, че няма друг такъв спорт у нас, в който да са да­вани толкова високи бонуси. 200 хиляди лева бе премията за златен медал за летните олим­пийски игри в Лондон през 2012 година, но тя бе определена от Министерството на спор­та.

Домусчиев е приготвил се­риозни изненади за играчите и при точки в групите на Шам­пионската лига. Разградчани попаднаха в Група „Б" с Реал (Мад­рид), Ливърпул и Базел.