Старши треньорът на Ливърпул Брендън Роджърс изрази разочарованието си от загубата с 0:1 от Базел в Шампионската лига. Специалистът отбеляза, че тимът му не за първи път действа лошо в защита при стандартни положения.

„Разочарован съм от резултата тази вечер. Бяхме длъжни да вземем точки от срещата. За съжаление, Ливърпул действа лошо при едно центриране от корнер и това не е за първи път“, каза Роджърс.

Той сподели още, че е недоволен от представянето на нападателя Марио Балотели. Наставникът каза, че очаква повече от голаджията, който ще бъде оценяван по головете, които вкарва за клуба.

"Той се стара доста, но трябва да играе по-добре. Марио ще бъде оценяван по ситуациите, които създава и головете, които вкарва. Такава е реалността. Момчето все пак се старае доста", заяви Роджърс.

Босът сподели мнението си и за представянето на Рахийм Стърлинг, който според него в момента все още трупа опит.

"Рахийм в момента трупа опит. Той все още е доста млад и се стара много тази вечер. Аз му бях поставил някои задачи на терена и той излезе на няколко добри позиции за гол. За съжаление, негово попадение бе отменено през първото полувреме, а през втората част той направи добра комбинация, но ударът му бе неточен. Той все още има какво да учи", допълни специалистът.