Литекс Бьорн Йонсен, който отбеляза хеттрик във вратата на Лудогорец и благодарение на него оранжевите спечелиха с 4:2 домакинството си на орлите, обяви, че през втората част се е забавлявал срещу разградчани.

"Футболът е игра, която се играе 90 минути. Важното е целият отбор да бъде концентриран. Опитах да се реванширам за пропуска си през първата част и се забавлявах през втората", каза Йонсен по повод впечатляващия обрат от 0:2 до 4:2, който ловчанлии осъществиха само за едно полувреме игра.

"Целият отбор ми помага. Не ме притискаха да вкарвам, защото знаят, че го мога и го доказах. Днес всички мои съотборници ми подаваха чудесно.

Не е важно кой ще бие дузпата, а да се вкарват голове. Регула пожела да я изпълни и аз му дадох. После съдбата ми помогна да вкарам три пъти.

Сега ни предстои тежък мач срещу ЦСКА. Ще се опитаме да докажем, че нашето място в евротурнирите е заслужено. Не започнахме добре срещу Лудогорец, но после показахме характер. Надявам се да участваме в Лига Европа", каза Йонсен.