Пореден кадър на ЦСКА може да се озове в Разград и да започне работа в Лудогорец. Очаква се в близките няколко дни при шампионите да се озове готвачът на „червените" Мартин Йосифов. Кулинарят бе на работа при „армейците" близо 15 години и реално ЦСКА беше единственият в А група, който имаше подобна длъжност. Мартин Йосифов дълги години се грижеше за кухнята на „армейците" не само в София, а и по време на лагери и мачове в европейските клубни турнири.

Лудогорец също са взели решение да има персонален готвач, който да се грижи за храната на представителния отбор. В последните години разградчани имат проблеми в това отношение най-вече при лагерите и мачовете в Европа.

Желание за специален готвач има и новия треньор Бруно Рибейро, както и кондиционните специалисти на разградчани. Именно заради дългия стаж във футбола са накарали ръководството Лудогорец да изберат Йосифов и да го привлекат в редиците си.

Преди няколко седмици шампионите привлякоха бившия старши треньор на ЦСКА Галин Иванов, който работи в школата на Лудогорец.