"Благодаря на всички, които гласуваха за мен. Призът за второто място ми дава самочувствие като част от отбора на Левски. Това е една награда за стореното през годината. Отдавам го на постоянните ми игри в повечето мачове", заяви Станислав Ангелов.

Определено е трудно да се поддържа такова ниво в отбор като Левски, защото конкуренцията е голяма и за да си титуляр при Мъри, трябва да се наложиш и да заслужиш доверието. Сега чакам с нетърпение да свърши сезонът. Разбира се с победен финал срещу Литекс и после в събота да се отблагодарим на нашите фенове като им представим и двете купи.

Дали пак ще си боядисаме косите в синьо, не знам. Но ще помислим за някаква изненада. Определено с колегите се интересуваме как ще завършат някои първенства, за да видим къде ще бъде поставен нашият отбор при поредната ни атака за влизане в Шампионската Лига.

При всички случаи, след като вече веднъж успяхме, ще се борим с повече увереност да влезем и за втори път. Не мисля за оферти от чужбина, защото няма по-голяма награда от това да играеш в един амбициозен Левски в евротурнирите", добави Пелето.