Новите собствени­ци на ЦСКА днес ще проведат ре­шителни прего­вори с представители­те на Константин Жеваго, пише "Меридиан мач". Човекът на укра­инския милиардер Виктор Деменюк ще посрещне хората от „Червени шампиони".

Александър Тодоров ще се опита да удеди Жеваго отново да дава пари за ЦСКА. В сле­добедните часове трябва да се проведе въпросната среша, а веднага след нея но­вите благодетели ще се отправят към Борисовата градина. Те ще бъдат в ложите на ста­дион „Българска ар­мия", за да наблюда­ват от 18.00 часа про­верката с Банско.

Германският автомо­билен гигант „Ауди" съ­що е вариант за спон­сор на ЦСКА. фирмата за производство на ав­томобили бе близо до договор с ЦСКА още през 2008 г., но неща­та се провалиха зара­ди отнемането на ли­ценза на „червените". Спонсорът на баскет­болния клуб Алексан­дър Чакмаков също е готов да помага.

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов се счита за во­дач на кръга бизнес­мени „Червени шампиони". Той обеща всич­ки въпросителни около бъдещите спонсори да бъдат разкрити на пресконференция във вторник.

„Във вторник ще дам мащабна пресконференция, на която ще говоря. Това ще се случи в 16,00 часа. Евентуална по­кана към Христо Сто­ичков не искам да ко­ментирам сега", каза Сашо Томов.