Благодарим на Иван Колев за много неща през последните 16 месеца, но най-много за това, че показа как трябва да се държи треньорът на Славия! Благодарим за достойнството и интелекта, с които представляваше славистката идея!

Това написаха във "Фейсбук" от Националния клуб на слависта след напускането на треньорския пост от Иван Колев. "Белите" привърженици пусната и реакция на оставката му, от която си личи, че специалистът е оставил само добри впечатления у тях.

"С най-скромния ресурс в "А" група като бюджет и в обстановка на финансова нестабилност в клуба Колев успя да изгради стабилен отбор, в който трайно наложи шестима юноши от школата на клуба и постигна доста победи, които зарадваха всички слависти. Освен това той залагаше на принципи в работата си, които би трябвало да дадат резултат в дългосрочна перспектива. Затова смятаме, че приемането на неговата оставка е недобре обмислен ход и грешка от страна на клубното ръководство с оглед оставащите само три мача до края на полусезона", се казва в част от нея.