Футболистите на ЦСКА ще получат сериозен бонус, ако спечелят шампионската тит­ла в края на този сезон. Преми­ята ще бъде обявена пред от­бора малко преди първия мач от втората част на първен­ството. Тогава ЦСКА гостува на Локомотив София.

На този етап не е решено окончател­но дали ще продължат да се дават премии при победи за всеки един от двубоите, или ще има само бонус при краен успех. Ръководството на клу­ба все още обмисля опциите, но при всички положения ще има сериозни финансови сти­мули при спечелване на злат­ните медали, въпросът е какъв ще е точният им раз­мер и как ще бъдат разпреде­лени.

Решаваща дума при взи­мане на крайното решение ще имат Петър и Ивайло Манджукови, които се включиха ак­тивно във фи­нансирането на ЦСКА през тази година. Два­мата ще участват и в реше­нията, касаещи евентуална продажба на футболисти, пише „Тема спорт".

Играчите на ЦСКА чакат по 4премии от този сезон, а част от тях имат да взимат и по 5 от миналия.

В същото време стана яс­но, че клубът няма да променя цените на билетите за мачо­вете след зимната пауза в първенството. Така привър­жениците на ЦСКА ще продъл­жат да влизат на "Армията" срещу 10 лева за сектор А, 7 лева за В и 5 за Г. Промяна е възможна единствено за дома­кинството на Лудогорец. Мачът между двата отбора в Борисовата градина през есен­та (1:1) е най-посетеният в А група от началото на сезона, като събра близо 12 000 зри­тели.