Динамо (Загреб) влезе в групите на Шампионската лига. Хърватите победиха Шкендербеу с 4:1. В първия мач хърватският тим спечели с 2:1 и с общ резултат 6:2 продължава участието си в турнира. Българският национал Венци Христов влезе като резерва в 78-ата минута на мястото на Лиридон Латифи.

Ел-Арби Хилал Судани даде преднина на домакините от Загреб в 9-ата минута. Веднага след това Ешкердиня изравни. В 15-ата минута Армин Ходжич отново изведе хърватския тим напред в резултата. Малко след началото на втората част Динамо остана с човек по-малко на терена, след като Гонсало Сантос получи втори жълт и съответно червен картон.

В 55-ата минута Джереми Таравел вкара за 3:1. Десет минути преди края на редовното време Суадни вкара втори гол и оформи крайното 4:1.

В друг мач от плейофите, Макаби Тел Авив също се класира за групуте на Шампионска лига след две равенства срещу Базел. Първият мач в Швейцария завърши наравно 2:2, а реваншът 1:1. Заради правилото за гол на чужд терен воденият от Славиша Йоканович тим продължава напред в турнира. Българинът Иван Иванов не игра в срещата

Лука Зуфи откри резултата за гостите в 11-ата минута. В 24-ата Еран Захави изравни и оформи крайното 1:1.