Съдийският доклад за мача ЦСКА - Лудогорец (1:1) е посочил четири ключови грешки на Таско Тасков, пише в. "Труд". Но въпреки това има вероятност реферът да се спаси от дълго наказание заради огромния натиск преди и след двубоя.

Според съдийските фактори Тасков не е отсъдил два червени картона на футболисти на Лудогорец. Първо е подминал ритане без топка от Кайсара срещу падналия Антон Карачанаков. Тогава статуквото на терена можеше да е 11:9 при играчите и 1:0 в резултата. Второто провинение е за спестено изгонване на резервата в Лудогорец Абел Анисе, който получи жълт картон и веднага след това направи второ брутално нарушение.

В докладите е отбелязан и ниският контрол на Тасков при оспорването на почти всяко негово решение от футболисти на Лудогорец. Реферът не санкционира никого.
Като по-малък се отчита пропускът със ситуация около "червения" Антон Карачанаков. Реферът допуснал лекарският екип на ЦСКА да влезе на терена, но поднови играта без нападателят да е излязъл извън него.

Упрек, но не толкова към Тасков, е ситуацията с показания среден пръст от Фабио Ешпиньо (Лудогорец) към скамейката на ЦСКА. Ситуацията трябвало да е забелязана от асистента и четвъртия съдия, които не са сигнализирали.