Сектор „Б" призова всички фенове на Левски за подкрепа в мача с Литекс по нетрадиционно саркастичен начин. Ултрасите леко завоалирано се подиграха на своите вечни съперници от Сектор „Г", покрай скандалите на и след мач амежду ЦСКА и Лудогорец. Чиновниците от БФС също не останаха забравени

Представяме ви пълният текст на „синия" призив без редакторска намеса:

Левскари, в събота НЕ СМЕ НАКАЗАНИ за мача с Микре. Не успяхме. Нито парично, нито с лишаване от домакинство, нито тази седмица ще ни вадят в окръжните групи и ще ни изхвърлят от футбола завинаги. Дори англичаните са впечатлени от този факт и ще посетят мача ни с Микре. Призоваваме ви да се възползвате и вие от този рядък шанс, който ни се отдава.

Поради многобройните запитвания, които получаваме по пощата, дали на мача ще може да се влиза с бетонни късове или средно-големи камъни - не, няма да може. Закупени са цимент и пясък, които ще се бъркат долу до вишката в Сектор Б, и като стегнат при сигнал от уредбата ще ги метнем по микренци. 2000 лева глоба, чиста работа. Абсолютно се забранява внасянето на снежни топки, които са умъртвяващо средство за масово поразяване, което заслужава сурови наказания, затвор и изхвърляне в окръжните групи.

Апел и до останалите български публики, без тази на "репресирания от световната директива и "говеждото" БФС" партизански отбор. Уважаеми български публики, не палете пиротехника и не вадете знамена срещу УЕФА по стадионите. Вместо това направете протест, потрошете сградата на БФС и я подпалете с няколко факли из основи. Мятайте бетонни късови по противникови футболисти. Там наказания няма. БФС ви призовава да го правите и гарантира с цялата си институция, че няма да бъдете преследвани."