Съперникът на Лудогорец във втория кръг от тазгодишното издание на Шампионската лига - Милсами Орхей бе съсечен с категоричното 1:3 от Шериф (Тираспол), в срещата за Суперкупата на Молдова.

Символичните домакини от Шериф решиха нещата в своя полза още в деветата минута, когато реализираха втория си гол в мача. Резултатът бе открит още в 5-ата минута, когато Жуниньо се възползва по отличен начин от грешка в отбраната на Милсами и даде преднина на своя тим.

Четири минути по-късно, футболистите на Шериф вкараха и втория си гол в срещата и сериозно наклониха везните в своя полза. Този път точен бе полузащитникът Валери Макричи.

Румънският голмайстор на Милсами Кристиан Буд успя да върне едно от попаденията в 22-ата минута, когато бе точен от дузпа. Това обаче бе един от редките удари към вратата на Шериф в целия мач.

Каду вкара третия гол за Шериф в 33-ата минута, а с него оформи и крайния резултат в срещата.

През второто полувреме тимът на Милсами предимно се защитаваше, като дори не успя да застраши вратаря на своя противник. Тимът на Шериф пък пропусна да запише по-сериозна сериозна победа след пропуск от бялата точка.

Лудогорец приема Милсами в първи мач от втория кръг на Шампионската лига на 14 юли, а седмица по-късно ще гостува в Молдова.