ЦСКА няма да се разделя със звездите си на всяка цена, обяви изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров. Ако „червените" не получат желаните суми за Серджиу Буш и Тони Силва, то и двамата ще останат на „Българска армия".

„Ако имаме трансфер на една добра цена, ще се чувстваме по-комфортно. Но не искаме да правим сделка на всяка цена. Четох, че Буш ще се продаде на каквато и да е цена, няма нищо вярно в това. Не искам да кажа цената на Буш. Няма нищо конкретно за Тони Силва. Има интерес от Бешикташ, но няма официално запитване или оферта от тях", обяви Тодоров.

„Но всеки един лев е важен за положението на ЦСКА. Спешни, не спешни - левовете са важни за ЦСКА. В момента правим анализ на сумите. Като гледам от трансфери имаме под 1 млн. евро, някъде около 2 млн. лева, а само за 2014 година сме похарчили близо 14-15 млн. за стари задължения. Ние сме доказали, че можем да се справяме в трудната ситуация.

Работим в тази насока да смалим разходите и да увеличим приходите. Ножицата, колкото повече се затваря, толкова по-добре за клуба", добави той.