И при дублиращите отбори Марек записа поражение от Литекс. След като вчера при мъжете „оранжевите" победиха с 3:0 в Ловеч, днес и младежката формация постигна успех с 4:1 в Дупница, в мач от 10-ят кръг на първенството на U21, пише zadupnitsa.com

Кошмарът на дупничани от вчера Георги Минчев, който отбеляза два гола и днес отново се разписа. Минчев откри резултата в 24-та минута с премерен удар в долният ъгъл на вратата пазена от Цветковски. При този резултат завърши и първото полувреме в което гостите имаха инициативата, а Марек разчиташе повече на контраатаки.

След почивката в игра за дупничани се появи втория вратар на мъжкия тим Пламен Младенов, като този път се подвизаваше не на вратата, а като централен нападател. В 58-та минута Александър Георгиев вкара втори гол за Литекс. В 67-та резервата Стефан Неделчев направи преднината на гостите класическа. В 81-та минута Емил Стоянов с удар от границата на наказателното поле намали на 1:3, а в 86-та минута Александър Георгиев оформи и крайния резултат 1:4.