Най-популярната ММА организация в България - TWINS MMA започва годината повече от подобаващо, като ще зарадва феновете на смесените бойни изкуства в страната с 9-ата си поредна гала вечер.

Това ще се случи на фаталния 13-и март, от 20:00 часа, когато традиционната арена за провеждането на битките на мениджърска агенция TWINS MMA - столичната зала "Христо Ботев" ще приеме сблъсъците от първата за годината надпревара.

Ето и поредния потвърден двубой от програмата на турнира:

Както Topsport.bg вече ви информира, противникът на Бранко Бабачев за галата - Александър Илиев се контузи. Сега организаторите на надпреварата информираха, че срещу него отново ще излезе Александър, но Иванов, от София. Той започва кариерата си с ММА и бойно самбо. В професионалния ММА-октагон Александър има 2 срещи. Смята, че този му мач с Бранко ще бъде повратната точка в кариерата му. Освен ММА тренировките си, от една година усилено тренира борба и смята, че това ще наклони везните в негова полза, тъй като противникът му се концентрира основно върху кикбоксовата стратегия.

Бранко Бабачев отново ще влезе в ММА двубой, след като последната му среща завърши наравно. Освен двубоите си в смесените бойни изкуства Бранко има зад гърба си две профи боксови срещи и отличия от държавните първенства по бойно самбо. Повечето му срещи преминават в бой в стойка. Сега ще срещне противник, който иска да го събори на земята.

Срещи до момента на "TWINS MMA 9":

Росен Димитров срещу Винсент Дел Гуера до 77кг

Тодор Тодоров срещу Борис Балев в категория до 66кг

Тихомир Благовестов срещу Пламен Бъчваров до 70кг

Бранко Бабачев срещу Александър Иванов до 77кг

Радослав Вартанянов срещу Антон Бранков до 70кг

Денис Давидков срещу Цветелин Гергинов до 77кг

Дамяно Бертолини срещу Валентин Бенишев до 70кг

В Topsport.bg очаквайте всички подробности около предстоящата гала вечер, както и всяка следваща потвърдена среща от TWINS MMA 9!