Тайсън Фюри коментира за пореден път двубоя си с Владимир Кличко. Британецът нарече "мошеници" хората от щаба на Влад. Фюри детронира световния шампион по бокс в тежка категория в събота и сложи край на победната серия на украинеца.

След триумфа си Тайсън разкри, че не приел да пие дори вода от страх да не му сложат забранени субстанции и да му отнемат победата.

"Имах достоверна информация от сигурни източници, които ме предупредиха да не пипам нищо в съблекалните, защото може да опитат да ме натопят за допинг", каза Фюри след завръщането си във Великобритания.

"Прибрах се у дома дехидратиран, защото не пих дори вода. Бях толкова притеснен да не се проваля на допинг контрола", добави Фюри.

Британецът добави, че от лагера на Кличко са опитали всякакви трикове, за да го разконцентрират преди мача. Първо му объркали теглото на кантара, като го записали 113 кг вместо 116, а след това го принудили да се боксира с ръкавици, които не му пасвали.

"Те са мошеници, много са добри в измамите. Имаше от всички онезе малки трикове, с които опитаха да ме извадят от релси, както се случваше и с други съперници на Кличко в миналото. Но не успяха", каза още Фюри. В договора за мача има клауза за реванш между двамата и Кличко, който допусна първа загуба от близо 11 години, смята да се възползва от нея.

"Не мисля, че Кличко може да се справи по-добре. Той ще анализира загубата, защото е умно момче. Но ако иска втори шанс - да го направим. Рунд втори", коментира Фюри.