Мениджърът на Златан Ибрахимович Мино Райола кацна точно в 16,20 часа в Париж и се отправи към стадионът на ПСЖ „Парк де Пренс" за да финализира разговорите около евентуалния трансфер на Ибра в парижкия клуб.

Влиятелния агент бе придружен от частния адвокат на Златан Ибрахимович. Там двамата ще говорят със спортния директор на френския тим Леонардо.

Предполага се, че първоначалните разговори са започнали за договор от три тодини на Ибрахимович.

Сумата която трябва да получава шведа от босненски произход ако всичко се уреди е 15 милиона евро на сезон.

Сагата „Ибрахимович и Тиаго Силва в ПСЖ" продължава с пълна сила като латиноамериканска сапунка вече няколко часа.

Ако Ибрахимович напусне Милан, „росонерите" имат готов вариант шведът да бъде заместен от друг недисциплиниран играч и толкова труден характер, какъвто е аржентинецът Карлос Тевес.

Други варианти за нови попълнения в предни позиции за Милан са Един Джеко от Манчестър Сити и 21 годишния Матия Дестро който през миналия сезон бе даден под наем на Сиена от Дженоа. Според „Гадзета дело Спорт" административния директор Адриано Галиани вече дори е разговарял с агента на младия футболист в базата на „росонерите" Миланело.

Ако Тиаго Силва замине в пакет с Ибрахимович от Милан са готови с варианти за заместници на бразилеца и в защитата. Първата възможност е 23-годишния Деде от Вашку да Гама. Следващите опции са 25-годишния Давиде Астори от Каляри и 24-годишния Анжело Огбона от Торино.