Босът на Лудогорец - Кирил Домусчиев сподели подробности около селекцията в клуба.

Силната фигура в тима от Разград загатна, че не е изключено някои състезатели да не продължат отношенията си с "орлите":

"Има планирана подготовка, тя ще изиграе роля в старта ни в Европа. По селекцията нямам много какво да ви кажа. Имаме дълъг списък от играчи, които са огледани от скаутите и са предложени за постовете.

Има футболисти, които може и да не искат да дойдат в България. Трудно е още от този момент да кажа имена на договорени състезатели.

С повечето играчи постигнахме договорки, от тези, на които им изтичат договорите. Нормално е всеки от тях да иска повече, с оглед представянето на отбора. Ние трябва да намерим баланса между онова, което можем да си позволим и какво реално футболистът би могъл да направи като компромис. Безяк, Абало и Ешпиньо все още не са подписали нови договори. С някои от тях може и да финализираме, но такъв е животът, няма да правим трагедии, а пък и те може да имат по-добри предложения. До края на първенството ще разберете кои остават.

Мисля си, че на отбора му е нужна свежа кръв. Ще идват хора, които са на по-високо ниво, а не такива, които са под сегашните ни състезатели. Те са презадоволени от успехи, а на нас ни трябват гладни за постижения войници".