Двама холандци пристигнаха на проби в ЦСКА. Въпросните играчи са Рютхер Ворм, който играе като крило и халфът Петрит Ходжай.

Двамата ще тренират известно време с „червените" и ще участват в контролата срещу Беса, която бе засекретена от треньора Стойчо Младенов.

Ворм идва от австралийския Мелбърн Харт. Той е юноша на Вите, но голяма част от кариерата си прекарва в състава на НЕК Наймеген, където обаче е предимно резерва. Именно от този клуб Ворм преминава в Мелбърн през зимата на 2010 година.

Другият играч, който ще кара проби в ЦСКА - Петрит Ходжай всъщност е емигрант в Холандия от Косово и е от албански произход. Той има повече от скромна визитка.

Досега е играл само за втородивизионния Феендам, където има 22 мача и само един гол през последните три сезона. През миналогодишната кампания албанецът е записа едва три срещи.

Дори и да бъдат одобрени от Младенов, което е доста съмнително, Ворм и Ходжай няма да могат да бъдат картотекирани веднага, туй като "армейците" са със спрени трансфери от вчера.