Локомотив (Сф) започна евроучастието си с нулево реми като гост на Металург (Скопие). Двубоят на стадион „Филип II" в македонската столица бе равностоен и като цяло резултатът е справедлив.

Най-спорното положение в двубоя дойде още в 3-ата минута. Кристиян Добрев се разписа с глава след центриране от корнер, но рееферът от Люксембург не призна попадението. Причина за това стана Танко Дяков, който избута с лакът противник на дъгата на пеналта.

В самия край на полувремето Илийоски от състава на Металург също имаше шанс да се разпише, но защитник на Локо подложи крак в последния момент и изби.

Софиянци определено бяха по-добрият отбор преди почивката, но след нея позволиха на съперникът си да се окопити и да помисли за нещо повече. Най-опасното положение за македонците през второто полувреме дойде в 59-ата минута, но Добрев се намеси добре и отклони топката под носа на връхлитащия нападател.

120 секунди преди края Преслав Йораданов профука невероятна  възможност да донесе успеха на Локомотив. Младият нападател направи невероятен пропуск от 2 метра пред вратата.

Реваншът е след седмица в София.

ПРОСЛЕДЕТЕ РАЗВИТИЕТО НА МАЧА ТУК!