Феновете на ЦСКА са сериозно притеснени, че финансовият благодетел на клуба от Борисовата градина Гриша Ганчев не е потвърдил, че ще присъства на предстоящото събрание на "червените", което бе изместено от Зала 1 на НДК в баскетболната зала на стадион "Българска армия".

"Да, излезе Ганчев с позиция и да каже какво ще се случва с ЦСКА. На тази среща не трябва да има предложения, а трябва да ни бъде съобщено неговото решение", споделя фен на "армейците".

"Ако Ганчев не се появи защо да се събираме? Директорите Александър Тодоров и Пламен Марков може да ги видим всеки ден на стадиона и по медиите. Тодоров и Марков изпълняват нареждания на Ганчев и Инджов, от тях не зависи нищо", добавя друг привърженик на 31- кратният шампион на България.

"С Милко(Милко Георгиев) и Морко(Ивайло Манджуков) се срещахме преди време в баскетболната зала. На разговора ни обещаха да играем в "А" група, а сега сме във "В". Само думата на Ганчев би тежала на мястото си", припомня си друг симпатизант на ЦСКА.

"Това, че Ицо Янев казва, че Ганчев мисли ден и нощ за ЦСКА не означава нищо. То и аз мисля, но някой трябва да плаща. Не става само с мислене. От мислене сме на това дередже", краен е запалянко на "червените" от провинцията.

Очаква се до края на седмицата ръководството на ЦСКА да излезе с позиция, с която да даде отговор на въпроса дали Ганчев ще присъства на мероприятието.