Ръководството на ПФК Черно море реши да изненада приятно своите фенове като от утре във фен-магазина на стадион "Тича" ще пусне специално издание на книжка с DVD, посветено на мача от ІІ предварителен кръг на „Лига Европа" срещу Динамо (Минск).

В комплекта, който е на стойност 5 лв има подробна информация за двата отбора, снимков материал на участниците в мача и пътя на "моряците" в евротурнирите.

Специален бонус е DVD с незабравимият финал за Купата на България, спечелен с 2:1 срещу Левски, както и награждаването със златните медали и трофея.

На стадион "Тича" във Варна в ход е продажбата на билети за мача от ІІ предварителен кръг между Черно море и Динамо (Минск). Срещата е на 16 юли в Разград и вече много щастливци си осигуриха присъствие на дербито.

Ценните хартийки, на стойност 10 лв., се продават във фен-магазина до входа на стадион „Тича", всеки делничен ден от 9,30 до 17 ч.

Поради големия интерес към двубоя пропуски ще има на 11 и 12 юли на "Лудогорец Арена" на касата на сектор "В" от 10 до 17 ч. Там билети ще се продават и на 15 юли и в деня на мача.