Кой, ако не Ники Михайлов, пръв да подгони току-що освободената от Къщата на „Биг Брадър" Калина Паскалева? Заговорят ли всички за някоя красавица, вратарят напълно забравя, че има сериозна връзка, и хуква след нея, както никога не е тичал след топка.

Големият интерес към секси финалистката след края на хитовото риалити доведе до срив на профила й в социалната мрежа. Недоброжелатели хакнаха страницата на Калина и се докопаха до личните й съобщения, част от които стигнаха и до редакцията на „Всеки ден".

Невероятно на пръв поглед, но всъщност не чак толкова - първата гореща оферта в съобщенията на Калина е от олиселия син на баща си Ники Михайлов, известен и като гаджето на фолк певицата Алисия. Само няколко часа след края на предаването наследникът на Боби Михайлов е почнал да драска като котенце на профила на Калина и да я засипва със съобщения с директни оферти за среднощни изживявания.

Без много свян, че живее като женен с чалгаджийката и дори помага в отглеждането на детето й от Валери Божинов, Ники предлага на Калина най-напред виртуалното си приятелство, а после бързо-бързо й дава да разбере, че ако приеме да се види с него в тъмната половина на денонощието, последното нещо, което ще им се случи, е да заспят. На опита на Паскалева да го отблъсне с довода, че е късно и е по-добре да си ляга, той изпечено й отговаря, че „жена като нея не може да му действа приспивно". Калина още по-твърдо го пита дали Ася (както е рожденото име на фолк певицата) няма да му се кара, но Михайлов е категоричен с простичкото „не".

Както е очевидно от отговорите на Калина, която напълно опроверга славата си на изкусителка, защото в Къщата показа както добро възпитание, така и морални устои, тя няма никакво желание да продължи комуникацията с натопорчилия се вратар. Дали обаче това го е спряло, засега не става ясно от изтеклата кореспонденция. „Всеки ден" се свърза по телефона с брадърката, за да я попита лично, но тя беше толкова ядосана от хакнатия си профил, че отказа всякакъв коментар.