Треньорът на лидера в кипърското първенство АЕЛ - Ивайло Петев, е на път да отмъкне без пари най-голямата звезда на ЦСКА до зимата. Става дума за бразилецът Марсиньо, който отказва да поднови контракта си с "армейците" при по-ниска заплата. В момента неговото възнаграждение е 15 000 лева, докато от Борисовата градина държат той да сключи дългосрочен контракт, но при заплата от 10 000 лева.

От АЕЛ вече са предложили на Марсиньо 12 000 евро заплата, плюс бонуси при спечелени трофеи или пробиви в европейските турнири. Посредник в преговорите е Мариян Тодоров, който доведе Марсиньо в България. Двамата с Ивайло Петев пък са съотборници от първия шампионски отбор на Литекс.

Звездата на ЦСКА обаче няма да избързва с отговора си, тъй като към него интерес проявяват и двата фаворита за титлата у нас - Лудогорец и Литекс. Особено настоятелни са от Ловеч, където разчитат на бившия си играч Мариян Тодоров. За момента обаче офертата от Разград е доста по-сериозна, което прави Лудогорец фаворит за подписа на Марсиньо, стига той да иска да остане у нас, а не да пробва късмета си в Кипър.