Звездата на Локомотив (София)- Емил Гъргоров, който днес се изправи срещу бившия си отбор ЦСКА, заяви, че му е било и приятно, и трудно. Бадема спечели 3 титли на България с тима от „Борисовата градина", като доскоро бе и капитан на "червените". Той пожела на своя бивш клуб да триумфира като шампион.

"Още малко ми трябва да навляза, но мисля, че ще се справя. Смятам, че определено се подценяват българските футболисти. Имаме млади момчета, които дори аз не познавах, защото бях в чужбина. Виждате, че се представят добре. Днес имаше тръпка у мен определено. Много е приятно да се играе срещу ЦСКА. Много е трудно, разбира се. Радвам се, че се поздравихме с победа".

„Пожелавам успех на ЦСКА и дано стане шампион! Бяхме по-мобилизирани, но мен ме изненада това, че ЦСКА игра много слабо. Наистина и теренът бе много лош, но на "Армията" имат добри футболисти. Просто съм изненадан. Може би им липсва много Вальо Илиев. Той може да даде хъс и характер на ЦСКА. Дерби е и е нормално да се получи по-груб мач", сподели Бадема.