Новата Мис Плеймейт 2006, пловдивчанката Николета Лозанова, остана само по “евино облекло” в рекламата на летния хит - водка Flirt-Green Apple. Никол успешно се въплъти в ролята на греховната Ева и се заигра със зелената ябълка. От такива форми всеки Адам не само би се “изкушил”, а направо “разтопил”.

Без никакви задръжки, русото изкушение свали всичко и смело застана пред обектива на фотографа на сп. Playboy, Васил Къркеланов. Историята на късметлийката Никол, започна на 3 юли, когато, не само че спечели титлата Мис Плеймейт 2006, но и възможността да стане рекламно лице на водка Flirt.

Всички са единодушни, че Никол най-добре пасва на новия вкус на скандалната водка - Flirt-Green Apple. Водка Flirt-Green Apple е първата българска водка с вкус на зелена ябълка. Ароматът на плода е максимално съхранен в бистрата течност, благодарение на нови италиански технологии.

Свежият и мек вкус е идеален за горещите летни нощи. От нея могат да се приготвят страхотни коктейли, но за истистинските фенове я препоръчваме чиста с лед. Най-подходящият коктейл за “зеления” флирт се нарича “Грехът на Ева” и съдържа Flirt-Green Apple, сода, сок от зелена ябълка и малко лимон.

Ще ви издадем и една тайна: По време на фотосесията, всички така се вдъхновили от играта на Никол със зелената ябълка, че тя продължила три дни и някои от най-греховните кадри може да видите в следващия брой на сп. Playboy.

През последните две години интересът към водките с екзотичен вкус нарасна неимоверно много и не е тайна, че те са хит във всички нощни клубове и дискотеки в Европа. Не е тайна, че именно Green Apple e предпочитаният вкус от почитателите на т.нар. flavoured водки.