Наставникът на Левски - Стойчо Стоев може да заложи на няколко юноши на клуба, в предстоящия последен мач от сезона в "А" група срещу Марек.

Днес "сините" проведоха поредна тренировка на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов", като част от подготовката за последния мач от шампионата и финала за Купата на България в Бургас на 30 май.

"Сините" излязоха за своето занимание в 10:00 часа, като отново Роман Прохазка остана да се подготвя във фитнеса, а Аймен Белаид и Антонио Аниете бяха подложени на по-леки натоварвания.

С основната група днес тренираха юношите Георги Янев и Деян Иванов.

Сесията започна с комбинация от кондиционни упражнения, които преляха в бегови натоварвания. Играчите редуваха крос със спринтове, а след това се включиха в квадрати и гри на малки вратички.

Утре тимът ще тренира в 18:30 часа, а днес в 14:00 часа ръководството на ПФК Левски, футболистите от представителния тим, служители, ветерани и деятели на синия клуб ще отбележат 101-та годишнина от основаването на клуба с поднасяне на венци и цветя на могилката пред 22-а гимназия в София.