Фенклубът на Левски в град Сандански призова за обединение на „синята" общност с цел отстраняване на Тодор Батков от клуба.

Позицията бе публикувана в официалния сайт на Националния клуб на привържениците на Левски София:

„Ние привържениците на ФК Левски от гр. Сандански, апелираме за обединението на левскарската общност в цялата страна с една единствена цел: Отстраняване на Тодор Костадинов Батков (Тара) от любимия ни клуб.

Ние вече сме убедени, че целта пред комсомолския секретар е да обезличи идеята, която носи ФК Левски, като послания и идеология у милиони българи.

Г-н Батков, повелята може да ти е спусната като опорна точка от партията майка БКП, но повярвай ще се сблъскаш челно с любовта на народа, а тя е много по-силна от твоята ненавист.

Г-н Батков, иди си с мир и върни отбора на народа там, където винаги му е било мястото. Не създавай усещането, чрез услужливите си медии, че след теб ще е потоп, защото този славен клуб съществува вече 100 години без и въпреки такива като теб.

Ние левскарите от Сандански сме убедени, че левскарите от цял свят могат да издържат отбора на народа, но затова е нужно да се освободим от твоето присъствие и да видим свободен Левски.

Не смятаме, че в Левски играят по-слаби футболисти отколкото, в който и да е друг български отбор, но дезорганизацията и хаосът, които царят в нашия клуб пречат за пълната реализация и изявяване на качествата им. Ние сме наясно, че с „трици маймуни не се ловят" и Георги Иванов - Гонзо прави и невъзможното, за да върне Левски на върха, където трябва да се намира, въпреки действията ти.

И накрая ще кажем, че не мислим да правим какъвто и да е бойкот, защото нашият девиз е: Където вие (Левски), там и ние.", пише в позицията на феновете от Сандански.