След мача Славия - Спартак (Вн) (1:1) старши треньорът на "белите" Альоша Андонов показа задоволството си от спечеланата точка и каза, че както неговият тим е можел да спечели, така е имал и възможността да загуби.

"Очаквах тежък двубой и знаех, че ако не вкараме бърз гол на Спартак ще ни бъде тежко и играчите ни ще се изнервят. Приемам реално резултата и знам, че във футбола всичко става.

Можеше ние да спечелим, а можеше късметът да се усмихне и на гостите. През първото полувреме владеехме инициативата и въпреки че нямахме голови възможности, създадохме няколко добри атаки. Спартак ни вкара с далечен удар, с което те хванаха неподготвен нашия вратар.

Аз уважавам всеки отбор, а за "соколите" имам и добро мнение, тъй като те ни победиха през есента. Но вече се готвим за следващите мачове и ще се постараем да печелим по-нататък", коментира Андонов.

Наставникът на Спартак Hеделчо Матушев също не скри задоволството си от точката, която спечелиха на стадиона в квартал "Овча купел" и каза, че отборът се е представил по-добре през първото полувреме и се надява футболистите му да продължат да се раздават в следващите срещи.

"Добър мач се получи. Ние играхме по-добре преди почивката, а след това Славия доминираше. Имахме шанса да поведем, но "белите" са опитен отбор и успяха да изравни.

Ние ще играем навсякъде за победа и искам нашите футболисти да си повярват и да дават всичко от себе си. Лошото е, че някои наши играчи днес просто не издържаха физически. Става въпрос за Борислав Георгиев и Георги Филипов", каза Матушев