Защитникът на ЦСКА Апостол Попов ще бъде на разположение на Стойчо Младенов за мача с Лудогорец в събота, съобщава „Тема спорт“.

Това стана ясно, след като бранителят бе пратен на процедури в Белград при известната лечителка Марияна. Тя е успяла да го възстанови и от днес той ще се включи към тренировъчния процес наравно със съотборниците си. Така Попов ще може да проведе две пълноценни занимания до двубоя с Лудогорец - днес и утре. Ако по време на тренировките той се чувства добре, Стойчо Младенов ще заложи на него в титулярния състав. Попов ще играе като десен бек, а Венцислав Василев като ляв.

В случай че бъде преценено да не се рискува с Попов - отляво ще действа Супусейпа, а Василев ще е отдясно на ариергарда. Нападателят Орелиен Жоаким и крилото Иван Стоянов тренираха на пълни обороти вчера и ще попаднат в групата за мача, като може да се появят на терена като резерви. В занимания наравно със съотборниците се включи и Тончи Кукоч. Хърватинът е напълно възстановен от травмата си, но наказание го спира от участие в мача с Лудогорец. Той ще се завърне в стартовия състав при гостуването на Марек в Дупница. Луис Соарес-Платини ще се прибере в София днес, след като имаше ангажимент към националния отбор на страната си.

Дългото му отсъствие и фактът, че ще може да проведе само една или две тренировки преди двубоя с разградчани обаче поставя титулярната му позиция под въпрос. Не е изключено той да остане резерва за сметка на Неманя Милисавлевич или Антон Карачанаков. Окончателното решение ще се вземе, след като Младенов види в какво състояние се намира националът на Кабо Верде.