Бранителят на ЦСКА- Апостол Попов не скри възторга си от получената повиквателна за националния отбор за старта на квалификациите за Евро 2016.

„Аз съм изключително щастлив от тази повиквателна, дълго време се надявах това да се случи и това е факт. Благодаря на Любо Пенев и ще се раздавам, ще давам всичко от себе си за България. Не е толкова дълго, миналата година Бадема беше национал.  Пенев е преценил, че мога да помогна и ме повика. Ако имаме сили, ще го постигнем този път (класирането за Евро 2016)", сподели защитникът.

Тази вечер ЦСКА победи Локомотив (Пд) с класическото 3:0, но и трите попадения паднаха след почивката.

„Играта през първото полувреме не знам на какво се дължи, не бяхме толкова агресивни и не се представихме на това ниво, на което всички очакват. Второто се коригирахме и победихме, вдигнахме малко оборотите и така", беше краткият анализа на Апостол Попов.

Той е доволен от новоизградения отбор на „Армията", който показва характер.

„Пак градим нов отбор, обаче постепенно нещата вървят по-добре и по-добре. Естествено, че е по-добре, от дълго време не бяхме стартирали толкова добре. Сега сме на първо място и трябва да го отстояваме с добри игри и победи. Явно има характери в този отбор и нещата се получават".