Новото ръководство на Миньор, в лицето на изпълнителния директор ген. Йордан Димитров и старши треньора Стойчо Стоев, официално бяха представени пред медиите, предаде репортер на "Topsport.bg".

И двамата се обединиха около тезата, че "жълто-черните" разполагат с добър отбор и е въпрос на време Миньор да се върне на победния ход.

"Благодаря на предишното ръководство за работата, която са свършили в отбора. Първата цел пред нас сега е да вдигнем тима на крака. Със Стойчо Стоев се разбрахме веднага, той не е имал някакви специални финансови изисквания към нас", коментира ген. Димитров, който има сериозен опит и стаж във футбола.

Ген. Димитров е в този спорт от 13 години, като за това време е работил в Локомотив (Пловдив), Вихрен (Сандански) и Рилски спортист (Самоков). Освен това е заемал ръководен пост и в БФС.

Новият треньор Стойчо Стоев пък е категоричен, че проблемът на тима е изцяло психологически. "Мисля, че Тони Велков направи доста за тима. Проблемът ни не е спортно-технически, а изцяло психологически. Спомняме си как се представи Миньор миналата година. Сега ни предстои мач срещу Левски и ще бъде перфектно, ако вземем точки", каза Стоев.