Треньорската кариера на Георги Иванов-Гонзо в родния му клуб - Локомотив (Пд) е достойна за рекордите на „Гинес". Различни източници от града на тепетата твърдят, че „синята" легенда си е събрал багажа още след първата си тренировка със „смърфовете".

"В този клуб футбол не може да се прави", изригнал Гонзо на тръгване от "Лаута".

Вчера Гонзо дебютира като треньор на Локо със загуба 0:2 в Пловдив от Черноморец, а днес изглежда е останал крайно разочарован от личния състав в представителния тим.

Засега администраторът на клуба Атанас Узунов и новият спортно-технически директор Христо Бонев отказват да откликнат на телефонните ни обаждания. Topsport.bg се опита да се свърже и с президента Марешки, чийто телефон постоянно е в режим „заето".

Футболисти споделиха пред медията ни, че работодателят им е в чужбина, както и че тази сутрин Георги Иванов е бил крайно недоволен от тях. Следобед „черно-белите" нямат тренировка, но най-рано до утре сутринта ще стане ясно дали Георги Иванов си е тръгнал в посока стадион „Георги Аспарухов" в София, където през последните години неизменно е на служба.

В същото време футболни фактори от Пловдив и „Лаута" твърдят, че ръководството вече преговаря за нов старши-треньор. Едно от тиражираните имена е бившият старши-треньор на клуба Стефан Генов - Чечо, който съвсем наскоро подаде оставка в Черно море (Варна). Не е изключен вариантът в клуба да се завърне и легендата Аян Садъков, чийто задължения към днешна дата са свързани единствено с младежкия национален отбор.