Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев призна, че отборът ще има много проблеми в евротурнирите с игра като днешната, показана срещу Берое. „Червените" биха с 1:0 като гости и почти сигурно си гарантираха участие в Лига Европа. Майкъла се осмели дори да обяви, че ЦСКА няма публика, за разлика от Левски.

„С подобна игра ще ни е много трудно в евротурнирите.  Това важи за всички български отбори. Да разчитаме вае на последната минута ли? На Левски късметът им дойде в повече. Ние за пръв път печелим така", заяви Майкъла.

„Ниско е нивото на цялото ни първенство. Намаляване на отборите ще бъде много добро. Има интересни мачове и колкото повече са те, толкова по-добре."

„Има и по-важни неща в момента от това да си говорим за лиценза. Ние няма да имаме проблем с него. По-важното е да си оправим базата за децата. За нас като ръководство, това не е ЦСКА, който очакваме и трябва да радва феновете. Не може така, трябва да върнем феновете. За тази цел трябва да играем добре", подчерта Илиев, който разкритикува и феновете на тима.

„Част от феновете и „Титан" имат някакви бизнес-отношения. Не може да вкарваш гол и да викаш против ЦСКА. Вижте Левски, с тази фантастична публика. Тези победи в 90, 93-ата минута идват от феновете. А ние нямаме фенове", обяви Илиев.