Тренировка на "Тича" с добро настроение проведоха футболистите на Черно море и след това веднага отпътуваха за Велико Търново, съобщава официалният сайт на клуба. В старопрестолния град варненци ще отседнат преди утрешния реванш от четвъртфиналите в турнира за Купата на България срещу Локомотив (Горна Оряховица). В първия мач воденият от Никола Спасов тим победи с 1:0.

Наставникът определи групата за срещата. В нея не попаднаха ненапълно възстановените Георги Китанов, Георги Божилов, Слави Сталев (тренирал известно време на облекчен режим), Дани Георгиев, както и героят от първата среща Бекир Расим и Живко Петков. Футболистите са твърдо решени да отстранят съперника от турнира и да продължат сред 4-те най-добри тима в страната.

Около 60 привърженици на варненци от Националния фенклуб на Черно море ще подкрепят тима при гостуването в Горна Оряховица. Те тръгват утре сутринта с автобус, като ще има и фенове, които ще пътуват с автомобили.

Двубоят утре е поверен на младия рефер Владимир Вълков. Негови помощници са Георги Славов и Тони Пандарски, а 4-и арбитър е Румен Христов. Съдийски наблюдател е Йордан Дурчев. Срещата започва в 14:00 часа.