Левски загуби от Стяуа първата си контрола в Кипър с 0:1. Попадението реализира Николае Дика в 26-ата минута.

В първите минути Левски стоя добре на терена. Въпреки това първата възможност се откри пред играчите на Стяуа. В 13-ата минута Хосе Морено засече добре с глава едно центриране, но Петков бе на мястото си изби.

В 20-ата минута нападателят на Левски Жеан Карлош претендира за дузпа, след като бе повален в наказателното поле на румънците, но такава не бе отсъдена.

В 26-ата минута Николае Дика засече с глава добро центриране отдясно и откри резултата в полза на румънците.

Пет минути по-късно левскарите имаха претенции за втора дузпа. Сърмов пусна към Зе Суарес, който напредна в наказателното поле на Стяуа и бе повален, но реферът Джак Ягов отново не посочи бялата точка.

В 35-ата минута Ники Димитров центрира към Миро Иванов, той свали топката на Сърмов, но халфът не успя да стреля добре и прати топката над вратата на румънците.

През втората част румънците имаха повече положения, а "сините" рядко намираха път към вратата на Сапата.

В 61-ата минута след грешка в защитата на Стяуа "сините" имаха възможност да направят добра атака, но Живко Миланов не успя да центрира и топката му бе избита от Мендоса.

В 73-ата минута Зе Суарес центрира остро в наказателното поле на Стяуа, там Жеан Карлош стреля, но в аут.

В 83-ата минута Минев центрира в наказателното поле на Стяуа, Рабе засече топката с глава, но стражът на румънците успя да хване топката на голлинията. Това бе и най-доброто положение за "сините" в срещата.

В 86-ата минута Мариян Огнянов бе повален в наказателното поле на Стяуа и играчите на Левски отново претендираха за дузпа, която не бе отсъдена.

След сблъсък на Хaбибу и Рабе, играчът на румънците си глътна езика и се наложи да бъде откаран в болница в Агия Напа. Реферът реши срещата да не се доиграва и я прекрати. Така Левски загуби с 0:1 от Стяуа в Кипър.

ЛЕВСКИ: Петков, Миланов, Рабе, Томшич, Минев, Сърмов (62-Боримиров), М. Иванов (78-Иса), Жоазиньо (62-Тасевски), Зе Суарес, Н. Димитров (72-Огнянов), Жеан Карлош
СТЯУА: Сапата, Голански, Гоян, Гьоня, Нешу, Николица, Петре, Д. Морено, Мендоса, Дика, Х. Морено (Нину, Ватка, Ловин, Хабибо)