Стойчо Младенов е бил атакуван „отвътре и отвън" в дните, преди да напусне ЦСКА. Това обяви Александър Томов.

„Анализирам очевидни детайли. Атаката срещу Стойчо бе публична, открита и отвън, и отвътре", заяви Лупи.

„Младенов е лидер, просто някои хора се уплашиха и започнаха кампания. Извадете няколко спортни вестника и вижте какво се пишеше против него. Но когато атаката е вътрешна - от вицепрезиденти и шефове, това няма как да не се отрази на играта на отбора. Не може така да го обвиняваш Младенов и това да не повлияе на отбора. Това не се прави по време на плейофи", разлюти се Томов.

"Да, Стойчо получава голяма заплата, но той е стълбът, около който бе изграден отборът на ЦСКА. Да, взе си всичките пари, които "Титан" имаха да му дават и това ни е тежало, но няма как да хванеш голям треньор на нсика заплата"

„Предния път неправилно бяха интерпретирани думите ми към Домусчиев и стана скандал. Отнасям се с уважение към него. Ние не атакуваме никой", подчерта той.

„От вчера съм много ядосан на много неща, но ми предстои 5 дни денонощна работа. Ще дадем всичко от себе си, времето е малко, ако разполагахме с още десет дни... но те ни ги взеха и се измъкнаха по бели гащи."

„Искаме и разбиране и подкрепа. Защото пак имаме да плащаме за стари играчи."

„Аз от самото начало искам разширяване на собствеността. Няма как да се подяждат едни и същи фирми дълго време. Аз съм на предела си.

„Ще изпълня плана си дори и феновете да не се отзоват. Не може да изхождаме от някаква абстракция тука за 2-3 дни феновете да помогнат. Ние обаче призоваваме те да ни помогнат", призна Александър Томов.

„Аз съм се отказал от това „Лира" да получава пари за акциите си. Имахме план за 5 милиона приходи, няма да кажа откъде."

„Не искаме да залагаме илюзии, естествено обаче, че Шампионска лига е мечтата."

„Лиценз може да се вземе по два начина - или като не си платиш, или като има някакво насилие - политическо, икономическо или друго. ЦСКА е клубът, който най-редовно си е плащал данъците", отсече Лупи.