Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не се притеснява от временното класиране на отбора и двете загуби от Литекс за купата и „А" група в рамките на няколко дни.

„Не ме стряска конкуренцията на другите отбори в първенството. Въпреки пораженията, които допуснахме от Литекс, ние ще играем в евротурнирите догодина", уверено сподели Мъри. Наставникът на Левски смята, че скоро „сините" ще покажат много по-качествена и резултатна игра, но им трябва малко време на футболистите, за да се сработят", заяви Стоилов.

„Не съм съгласен, че без Боримиров играта ни не върви. Ето, вие видяхте, че след като той излезе принудително на мача с Литекс, ние продължихме да играем на ниво до самия край на мача. И все пак искам да кажа, че Боримиров е много важен за нас, предвид опита, който притежава", каза наставникът на Левски.

"Новопривлечените бразилци се представят колебливо, но това е нормално и им трябва време за адаптация. Нашите изисквания са Левски да играе европейски футбол и знам, че се стараем да го правим. Ние сме единственият отбор в България с изграден стил на игра и заявявам това най-категорично", допълни Стоилов.