Привържениците на Стяуа подивяха след домакинската загуба с 0:1 от Чехлаул, пише "7 дни спорт". Във фенските форуми не спират мненията, че двубоят не е чист и че е разиграно тото не от кого да е, а лично от собственика на клуба Джиджи Бекали, който и в момента е от затвора.

"Джидги, стига тото!, беснеят привържениците, които се усъмняват не толкова в поражението, а в поведението на част от играчите в последните минути. Още от петък е имало информация, че в двубоя ще има повече от един червен картон! Точно заради това огромна част от световните букмейкърски къщи въобще спрели да приемат залози за подобна опция.

Случайно или не в мача има повече от един червен картон, като играчите на Стяуа скъсали да ритат гостите вместо да търсят изравнително попадение. За около половин час двама футболисти на "стелистите" си изкарали по два жълти картона и съответно червени.

Първият е бил Филип (жълти картони в 58-ата и 86-ата минута), а вторият е голмайсторът от мача с Лудогорец Чипчиу (жълти картони в 81-ата и 93-ата минути). Особено настоятелен да бъде изгонен бил именно Чипчиу, който в края на мача тичал като обезумял, за да рита противниците.

Получил първия жълт картон в 81-ата минута и не можело да го спре дори предупреждението на два пъти от съдията, че ще го изгони. В третата минута от добавеното време Чипчиу най-после си изпросил още един жълт картон и явно изпълнил нареждането.