Отборът на Хъл Сити не успя да надделее на своя "Кингстън Къмюникейшън Стейдиъм" над единайсеторката на Уест Хем, в последния двубой от програмата на 4-ия кръг на Висшата лига.

Двата тима не излъчиха победител от спора помежду си, завършвайки наравно - 2:2.

За домакините точни бяха Ернандес и Диаме, докато за гостуващия състав се разписаха Валенсия и Сако.

Преди началото "тигрите" бяха спечелили 4 точки в досегашните си 3 двубоя, като опитаха от всяка една емоция, позната на футболната игра - надделяха над КПР, завършиха наравно с бойкия Стоук и отстъпиха пред една от приятните изненади в първенството до момента - Астън Вила. Евентуален успех днес щеше да ги изравни по точки с Манчестър Сити, Тотнъм и Саутхемптън, намиращи се на някои от престижните позиции в подреждането. Това обаче така и не се случи.

Гостите пък обичайно бяха на двата полюса - или печелеха пълния актив от три точки, или пък инкасираха поражение на сметката си. Те бяха стигали до успеха само веднъж, докато отстъпиха срещу именно споменатите Саутхемптън и Тотнъм.

Тази вечер "чуковете" имаха възможността да запишат първото си равенство през настоящия сезон и за съжаление на феновете и мениджъра си я използваха. За съжаление, защото и те, а и домакините им можеха спокойно да си тръгнат с 3-те точки.

Хъл повеждаше на два пъти, като Ернандес откри с глава малко преди почивката, а 5 минути след края й Валенсия изправи феновете на стадиона на крака, разстрелвайки стража на домакините за 1:1.

Последва самостоятелен пробив и плътен, точен шут на Диаме за 2:1 в 65-ата минута, а само 100-тина секунди по-късно Сако оформи оказалото се и крайно 2:2, връчващо по една точка на двата отбора.