Феновете на Левски реагираха остро на намеренията на ръководството на ЦСКА, което желае да продължи тимът да участва във "В" група, но с ново дружество.

Публикуваме обръщението на НКП:

Крадецът вика дръжте крадеца
Днешният прекрасен понеделник не мина без поредния фарс във футбола. Часове след като във футболното отроче на комунизма влезе палача, наглостта на червените примати отново взе връхна точка. Явно тези същества отдавна са решили, че думата „закони" не трябва и не важат за тях и всичко, което не им отърва е целенасочена атака срещу „свещените четири букви". Да ама не. Месеци наред същите примати реваха по всички медии с въпроса „защо синьото БФС не ни взе лиценза преди години, а изчака досега". Това го казват те - същите те, които опищяха света през 2008г, когато им бе отнет лиценза за Европа и отново незаконно бяха оставени в А група. Същите те, които през 2013г, когато отново бе заплашен лиценза им потрошиха БФС, след направен шпалир от МВР. Същите те с цялата си безгранична наглост сега питат защо не им бил взет по-рано, за да можели да се спасят? Същите те, които въпреки милионите си дългове се радваха на трансфери и заплати на играчи и ръководство, които никой в България не можеше да плаща. Същите те, които дължат почти 15 милиона лева на държавата и още поне толкова на частни фирми и лица. Същите те сега искат просто да премахнат една буквичка от "ПФК" и да продължат без дългове, по средата на сезона, в същата група, на същия стадион. Стадион, който по никой закон в нормална държава не може да се даде на същото или свързано с него АД, което е ограбило държавата с толкова милиони.

Като заключение трябва да добавим, че очакваме квиченето да се увеличава лавинообразно с движението на гилотината надолу. Присъдата обаче е издадена. А тя е - смърт за изчадието на комунизма! „А" окръжна група и едни големи нули за новото отроче. И нов партиен конгрес. И този път пред Сектор А, но на стадио Ди Панчарево!