Легендата на ЦСКА - Петър Жеков заяви пред Topsport.bg, че Васил Божков му е потвърдил, че ще се заеме с клуба след 31-ви март.

Според Жеков, бизнесменът само "изчаква подходящия момент", в който Гриша Ганчев ще му освободи поле за действие на "Армията".

Ето какво сподели Жеков:

"Васил Божков е единственото спасение за ЦСКА. Виждате иначе какво се случва.

Той изчаква подходящия момент и ще се задейства след 31-ви март. Това е датата, след която се надяваме всичко на "Армията" да започне да се оправя. Кои "ние"? Всички - ветерани, фенове, поддръжници на клуба от години.

Божков е човекът за ЦСКА, запомнете. Няма друг изход. Иначе ще затъваме все повече и повече.

Защо ми се сърдят, когато казвам, че откакто Гриша е тук нищо не е направено? Нима това не отговаря на истината? Не е ли така? Ако не сте съгласни ми опонирайте, кажете какво е направил, какво е построил, както е създал, какво е открил...

Обеща някакви полета да купува извън София, за да ни строи там стадион. Боже! Кой ще му ходи по селата, за да гледа ЦСКА? На този клуб мястото му е тук - в центъра на столицата. Иначе все едно се крием от нещо и от някого.

Освен това искам да ви кажа, че никакви парцели за стадиони не са купувани. Мога да ви гарантирам това. Ще ни затънтва той на село, по седенки и поляни...

Няма начин. Изходът е само един - Васил Божков! Вярвам в него и имам много, хиляди поддръжници, които са готови да го подкрепят. Пак ще си говорим. Помнете какво съм казал".