Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев ще бъде назначен за спортен директор на клуба. Това каза пред bTV председателя на сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев.

Той е човекът, помогнал може би най-много Локомотив Пловдив да излезе от голямата криза, в която беше изпаднал. Сдружението на феновете е изпълнило целта си да спаси клуба, след като взе акциите oт Константин Динев.

Неделчев вярва, че отбора тепърва ще става сериозен клуб с планове и стратегия за развитие. "Играта на тима става все по-добра, имаме сериозни спонсори и планове за развитие"- допълва Неделчев.

Според него с привличането на Емил Гъргоров и наличието на опитни футболисти като Мартин Камбуров и Кирил Котев, отбора ще бъде балансиран и ще помогне на по-младите бързо да придобият нужния опит. Неделчев защити и треньора Христо Колев, който има пълното доверие на ръководството.

Малко известен е факта, че Николай Неделчев е тренирал в Марица заедно с Христо Стоичков. Ето какво още любопитно разкри за този период Неделчев и как вижда бъдещето на Локомотив Пловдив.