Реакции след мача между младежките отбори на Англия и България от група 3, завършила 0:2:

Атанас Курдов, нападател: Съжалявам за загубата. Нямаме право да се оправдаваме с времето, защото това не е решаващо. Определено англичаните ни превъзхождаха в някои моменти, но и ние имахме своите шансове за гол.

Атанас Фиданин, защитник: Англия е по-опитен отбор от нас. Може би имаше малко напрежение в отбора, което се подхранваше именно от факта, че съперникът ни е доста по-обигран и рутиниран. Играчите им са класни и това се видя във всяко едно отиграване.

Валери Домовчийски, нападател: След 1-ия гол играта на англичаните съвсем им тръгна, започнаха да правят всичко на терена с лекота. Определено са доста добър отбор и вероятно няма да се задоволят само с победи в квалификациите.

Любомир Божинов, полузащитник: Срещу Англия, която не е никак слаб отбор, имахме своите шансове. Аз лично се надявах да победим, но и сега не съм се отчаял. Лошото е, че това е второ поражение в тези квалификации и то на наш терен, но гледаме напред.

Докато има мачове, има и шансове за класиране, за успехи. Смятам, че днес двата гола, които паднаха в нашата врата само в рамките на 7-8 минути, усложниха ситуацията. През второто полувреме се опитахме да обърнем развоя, но не можахме да се върнем в мача.

Николай Михайлов, вратар: Отборът на Англия разполага с 3-4 уникални футболисти. При първото попадение нямаше как да реагирам по-добре, защото топката рикошира пред мене и не можах да я избия. Не бива да търсим оправдание в климатичните условия, защото никой не си избира времето.

Задачата ни днес беше да играем добър футбол и се постарахме според възможностите си. Може би наистина резултатът 0:2 е реален, макар да ми се искаше да вкараме гол. Все пак обаче и Англия имаше доста други голови положения.